Schrijver Steven Gerards

Gast aan tafel in deze aflevering van TV Magazine Maak het in Brabant is schrijver Steven Gerards.
Steven is 21 jaar, woont in Breda en heeft een gedichten bundel “Alles mag” uitgebracht. Steven heeft een verstandelijke beperking en dat hoor je als hij praat, hij praat met een langzaam tempo, maar gelukkig goed verstaanbaar. Hij is in het verleden gepest vanwege wie hij is en wat hij heeft.

Steven voelde zich een tijdje eenzaam en wist niet hoe van zichzelf te houden. Hij luisterde veel rap want rap hield hem vooral levend. Hij luisterde en luisterde en wilde zijn gevoelens beschrijven. Dat deed hij eerst via zijn blog, daarna maakte hij gedichten waar hij zijn verdriet en andere emoties kwijt kon. Steven heeft een gedichten bundel uitgebracht met 20 prachtige gedichten. Op zijn kaartje staat dat hij filosoof is en daar kan hij zich in vinden. Hij denkt vooral over het leven, over de dood en meer. Dit vind je terug in de gedichten.
Deze bijzondere gedichtenbundel ” Alles mag” is te koop voor €15- euro. Op zijn blog staan nog veel meer gedichten en artikelen die Steven geschreven heeft.