Healthy Seas

Portofino Divers did an awesome ghost net recovering action in the Portofino Marine Protected Area in Italy

Deze aflevering gaat over Healthy Seas en verantwoord ondernemen, gast aan tafel bij Frank Boute is Eric Roosen van Star Sock uit Oisterwijk.

Samen een bijdrage leveren aan gezonde zeeën. Dit doen we als consumenten, als winkels en als producenten. Star Sock draagt bij aan het opruimen van visnetten in de oceanen. Dit gebeurt door de organisatie Healthyseas

Healthy Seas Initiative is opgericht met de doelstelling om door het gebruik van oude visnetten nieuwe garens te produceren, zich in te zetten voor het verminderen van onze impact op het milieu en te zorgen dat de sokken worden geproduceerd onder eerlijke arbeidsomstandigheden. Iedereen kan deze sokken kopen. Je krijg er warme voeten en een warm gevoel ervoor terug. Dit is verantwoord ondernemen waar Star Sock een heldere keuze in heeft gemaakt. Het Star Sock hoofdkantoor is zowel innovatief en duurzaam en werd ontworpen om de ‘groene lifestyle’ van de eigenaren van Star Sock Eric en Angelie Roosen te weerspiegelen.